Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bestil et blodsukkerapparat

 

Bestilling

Læs mere om Accu-Chek Guide her https://www.accu-chek.dk/blodsukkerapparater/guide
Læs mere om Accu-Chek Mobile her https://www.accu-chek.dk/blodsukkerapparater/mobile
Læs mere om adaptor til Accu-Chek Mobile & mySugr her https://www.accu-chek.dk/mySugr

Det er kun muligt at bestille nyt apparat hvert 2. år. Har du allerede bestilt et nyt apparat inden for 2 år, vil denne bestilling ikke være gyldig. OBS denne regel gælder ikke for nuværende Accu-Chek Nano eller Accu-Chek Aviva brugere.

Bemærk, at Accu-Chek Mobile henvender sig til personer i insulinbehandling. Da hver testkassette med 50 test udløber 90 dage efter åbning, vil en bevilling på 150 test/år derfor ikke kunne dække et helt års forbrug.

Udfyld produktregistreringen nedenfor, for at bestille dit apparat.

Modtag relevante nyheder fra Roche Diabetes Care

Kontaktinformation

Adresseinformation

Via min underskrift giver jeg hermed mit udtrykkelige samtykke til, at Roche Diagnostics A/S kan indsamle, systematisere og benytte mine personoplysninger på dette garantikort. Roches formål med indsamlingen og behandlingen af mine personoplysninger er at kunne styre vores leveringer, fejlfinde og løse reklamationer på produktet. Indsamlede oplysninger opbevares i Roches globale database og videregives ikke til andre. Yderligere information om Roche Diagnostics A/S’ behandling af personoplysninger findes i Roches privatlivspolitik, som er tilgængelig på www.accu-chek.dk/lovlighed-og-privatlivspolitik