Accu-Chek®

Tekst størrelse: Mindre Større

VelkommenLog ind | Lav en konto

Vær venlig at logge ind

Glemt password?

Del denne side E-mail denne side Udskriv denne side

Vælg en måde at dele::

Luk X

E-mail denne side

Indtast til og fra e-mail-adresse.

Alle felter er nødvendige.

Tip: For at sende til flere e-mail-adresser kan adresserne adskilles med et komma

Motion


Det er sundt at bevæge sig og motionere, sund mad og medicin er det vigtigste i behandlingen af din diabetes. Fysisk aktivitet stimulerer insulin og kan bruges som en metode til at justere blodsukkerniveauet og nedsætte risikoen for senkomplikationer. Faktisk viser forskningen, at fysisk aktivitet endog kan hjælpe med at forhindre eller forsinke, at type 2 diabetes opstår.1

Blodsukkeret stiger, når man spiser, mens diabetesmedicin og fysisk aktivitet får det til at falde. Ved fysisk aktivitet bruger musklerne sukkeret i blodet som energi. Insulin, der cirkulerer i kroppen, lader sukkeret komme ind i cellerne.

Før man går i gang med fysisk aktivitet, skal man tale med sin diabetesbehandler, tilrettelægge sit madindtag og forstå sit insulinbehov. At spise en eller to timer inden aktivitet kan hjælpe til med at forhindre blodsukkeret i at falde for meget. Man kan få brug for mere mad for at fastholde det højere sukkerniveau, som kroppen behøver til energi, når man er fysisk aktiv. Man bør tage mad med, hver gang man skal være aktiv i længere perioder.

 


Følg Accu-Chek siden på Facebook!

Så er vi på Facebook! Følg med i de seneste nyheder, deltag i konkurrencer og meget mere! Vi ses på Facebook!

Denne hjemmeside indeholder produktinformation, som henvender sig til et bredt publikum, og den kan indeholde produktdetaljer eller produktinformation, som ellers ikke er tilgængelig eller gyldig i dit land. Vi påtager os ikke ansvar for information, som ikke er i overensstemmelse med gældende juridiske processer, reguleringer, registrering eller brug i dit land.