Sorry,you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Accu-Chek TenderLink

Produktbeskrivelse

Hvis du er en erfaren insulinpumpebruger, kan du optimere din bærekomfort og bevægelsesfrihed med Accu-Chek TenderLink – især, hvis du ofte er på farten, bevæger dig meget eller dyrker sport.

Brugsanvisninger

Kanyle

Blød teflonkanyle

Indføringsvinkel

Vinkel på 20-45˚ indføring

Kanylelængder

13 og 17 mm

Slangelængder

30, 60, 80 og 110 cm

Egenskaber
 • Blød teflonkanyle med variabel indføringsvinkel.
 • Den korte 13 mm kanyle er især velegnet til at give en mere hensigtmæssig indføringsvinkel hos veltrænede personer, som har minimalt subkutant væv.
 • Den er blød og fleksibel og kan dårligt mærkes, idet den giver efter for enhver kropsbevægelse.
 • Komfortabelt, allergivenligt selvklæbende plaster, der sidder godt.
 • Kanylehusets lave profil gør infusionssættet næsten usynligt.
 • Meget nem til- og frakobling ved kanylehuset.
 • Det tydelige klik bekræfter, at forbindelsen er i orden.
 • Gennemsigtigt vindue gør, at man let kan se infusionsstedet.
Specifikationer
Kanyle:

Blød teflonkanyle

Indføringsvinkel:

Vinkel på 20-45˚ indføring

Frakobling:

Ja, enkel til- og frakobling ved kanylehuset

Kanylelængder:

13 og 17 mm

Kanylens diameter:

fin (størrelse 22)

Slangelængder:

30, 60, 80 og 110 cm

Slangernes materiale:

Meget blød

Højde på kanylehus:

6.1 mm

Hvordan bruger du den?
 1. Vask hænderne.
 2. Vælg et sted, som ikke er i nærheden af arvæv, navlen og nylig brugte indstikssteder. Desinficér evt. indstiksstedet ifølge aftale med dit diabetesteam. Lad indstiksstedet tørre, før du indfører Accu-Chek TenderLink.
 3. Hold Accu-Chek TenderLink med tommel- og pegefinger. Fjern den forreste halvdel af den selvklæbende bagside (F) fra det selvklæbende plaster (E), og træk beskyttelseshætten (A) af indføringskanylen (C) ved at holde fast på beskyttelseshætten og trække kanylehuset tilbage.
 4. Med din frie hånd klemmer du noget underhud sammen på det desinficerede område. Indfør indføringskanylen (C) under huden i en vinkel på 20–45° med én hurtig bevægelse. Kontrollér den bløde kanyle (B) under indføringen for at sikre, at den går glat ind uden at bukke.
 5. Pres det selvklæbende plaster (E) tæt ind på huden for at sikre, at Accu-Chek TenderLink sidder godt fast. Sæt en finger foran det gennemsigtige vindue på Accu-Chek TenderLink for at sætte det fast. Pres forsigtigt klemmerne på siden af indføringskanylen (D) sammen, og træk samtidig indføringskanylen (C) ud.
 6. Fjern den bagerste halvdel af den selvklæbende bagside (G) fra det selvklæbende plaster (E), og tryk det selvklæbende plaster tæt ind mod huden.
 7. Tilslut luer-låsen (N) til ampullen ved at skrue den ind i pumpeadapteren. Følg procedurerne for at klargøre samt fylde infusionssættet. Der må ikke være luftbobler i ampullen eller infusionssættet. Fjern beskyttelseshætten (L) på infusionssættet, og kontrollér, at der drypper insulin ud af kanylen. Tilslut infusionssættet til kanylehuset (H) (man skal høre et klik), og fyld hulrummet med en bolus på 0,7 enheder insulin U-100.
 8. Du kan nu starte din pumpe.

For yderligere oplysninger om, hvordan du bruger infusionssættet og insulinpumpe, bedes du læse brugervejledningen til Accu-Chek TenderLink og Accu-Chek Spirit Combo.

 

Tilbehør:

 • Brugervejledning