Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Strimmelfri, enkel, smart. Accu-Chek Mobile blodsukkerapparat - bestil gratis her!

Hos Roche Diabetes Care ønsker vi at hjælpe personer med diabetes med at have en hverdag, hvor diabetes fylder så lidt som muligt - og her kan Accu-Chek Mobile være en hjælp. Udfyld denne formular, og modtag vores Accu-Chek Mobile blodsukkerapparat!

Da Accu-Chek Mobile testkassetten med 50 stk tests kun har en holdbarhed på 90 dage fra første brug, henvender Accu-Chek Mobile apparatet sig til personer, der måler sig ofte fx minimum en gang om dagen.

Bemærk! Trådløs adapter medfølger ikke.

Bemærk! Det er kun muligt at bestille nyt apparat hvert 2. år. Har du allerede bestilt et apparat inden for de sidste 2 år, vil denne bestilling ikke være gyldig.

Bemærk! Leveringstid op til to uger.

Din pakke leveres med DHL. For at undgå ekstra transporttid skal du angive et sted, hvor DHL må stille pakken, hvis du ikke er hjemme. DHL kan også levere til dit arbejdssted, hvis du angiver dette som leveringsadresse.

Ved at indsende denne formular giver jeg hermed mit udtrykkelige samtykke til, at Roche Diagnostics A/S kan indsamle, systematisere og benytte mine personoplysninger. Roches formål med indsamlingen og behandlingen af mine personoplysninger er at kunne styre vores leveringer, fejlfinde og løse reklamationer på produktet. Indsamlede oplysninger opbevares i Roches globale database og videregives ikke til andre. Yderligere information om Roche Diagnostics A/S’ behandling af personoplysninger findes i Roches privatlivspolitik, som er tilgængelig på www.accu-chek.dk/lovlighed-og-privatlivspolitik

Du kan når som helst ændre det eller trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på denne adresse [email protected], uden at det påvirker lovligheden af databehandlingen, før du trak samtykket tilbage.