Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kontakt os

Tak for dit besøg på www.accu-chek.dk. Her finder du vores kontaktinformation.

Roche Diagnostics A/S
Industriholmen 59
DK - 2650 Hvidovre

Accu-Chek kundeservicecenter på telefon + 45 80 82 84 71, hvor der er åbent mellem kl 08:00 til kl 16:00 i alle hverdage.

Email: dk.accuchek@roche.com

Hvis du har nogen spørgsmål til os, må du endelig kontakte os. Det kan du gøre via nedenstående formular. 

Vær dog opmærksomhed på, at formålet med denne hjemmeside ikke er til indberetning af utilsigtede hændelser. For at indberette en produktrelateret hændelse kontakt da venligst dk.accuchek@roche.com eller denmark.drug_safety@roche.com for indberetning af bivirkninger.

 

Vi ønsker også at kunne anvende de data, du har givet os, til at kontakte dig med henblik på tilbud og fremsendelse af markedsføringsmateriale og kampagner for vores produkter, tjenester og nye funktioner. Dette gør vi naturligvis kun med dit samtykke. Hvis du ikke ønsker at give dit samtykke, er det naturligvis helt op til dig, og vi vil ikke kontakte dig i denne sammenhæng. Hvis du ønsker at give dit samtykke nu, kan du når som helst ændre det eller trække det tilbage ved at kontakte os på denne adresse hvidovre.data_privacy@roche.com, uden at det påvirker lovligheden af databehandlingen, før du trak samtykket tilbage. Derudover indeholder alle vores nyhedsbreve et link og information om, hvordan du afmelder dit abonnement og administrerer dine abonnementer.

De angivne oplysninger lagres i Roche Diagnostics Danmark A/S database. Oplysningerne vil blive brugt til at sende relevant information om produkter, kampagner eller gennemføre undersøgelser og give Roche mulighed for hurtigere behandling af henvendelser ved at kontakte kundeservicecenteret. Det er frivilligt at indsende henvendelser. Oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredje part. Du er til enhver tid berettiget til at få adgang til de registrerede oplysninger i overensstemmelse med loven om persondata. Oplysningerne vil blive gemt indtil videre. For mere information om Roches privatlivspolitik, læs mere på https://www.accu-chek.dk/lovlighed-og-privatlivspolitik.