Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Registrer dit blodsukkerapparat

Produktregistrering for blodsukkerapparat brugere

Udfyld venligst alle felter nedenfor, for at registrere dit blodsukkerapparat. Dette giver dig adgang til Accu-Cheks garanti for dit apparat (vilkår og betingelser gælder. Klik her for at læse mere).

*Skal udfyldes

 

 

Produktinformation

Serienummeret finder du på apparatets bagside. Det vil ofte være markeret med et SN eller optræde med større bogstaver end evt. øvrige numre.

Kontaktinformation

Adresseinformation

Vi ønsker også at kunne anvende de data, du har givet os, til at kontakte dig med henblik på tilbud og fremsendelse af markedsføringsmateriale og kampagner for vores produkter, tjenester og nye funktioner. Dette gør vi naturligvis kun med dit samtykke. Hvis du ikke ønsker at give dit samtykke, er det naturligvis helt op til dig, og vi vil ikke kontakte dig i denne sammenhæng. Hvis du ønsker at give dit samtykke nu, kan du når som helst ændre det eller trække det tilbage ved at kontakte os på denne adresse [email protected]roche.com, uden at det påvirker lovligheden af databehandlingen, før du trak samtykket tilbage. Derudover indeholder alle vores nyhedsbreve et link og information om, hvordan du afmelder dit abonnement og administrerer dine abonnementer.