Sorry,you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

mySugr® annoncerer integrationen af ​​NovoPen® 6 og NovoPen Echo® Plus i mySugr dagbogen

DK

  • Det er nu muligt at forbinde Novo Nordisk® smartpenne med mySugr i de første lande, Sverige og Danmark, og flere markeder er på vej

 

  • Når man samler data og sætter dem i en sammenhæng, får patienter og sundhedspersonale et større overblik over den enkeltes diabetesbehandling, og det bliver lettere at optimere den

 

  • Dette nye tiltag markerer en vigtig milepæl for mySugr og Roches vision om iPDM (Integrated Personalised Diabetes Management)

 

23. april, 2021 - I dag meddelte mySugr, at integrationen af ​​Novo Nordisk NovoPen 6® og NovoPen Echo® Plus i mySugr dagbogen på iOS nu også er tilgængelig i Danmark. Integrationen følger i kølvandet på en samarbejdsaftale underskrevet mellem Roche og Novo Nordisk i 2019.

 

Brugere kan registrere og spore deres smartpen-data via Near Field Communication (NFC) i mySugr-appen og kombinere dem med blodsukkerværdier, aktiviteter, måltider og andre relevante diabetesdata. Løsningen er i øjeblikket tilgængelig i Sverige og Danmark og vil blive lanceret i flere lande i de kommende måneder.

 

Brugere kan forbinde flere Novo Nordisk smartpenne til mySugr dagbogen og oprette omfattende rapporter om deres diabetesdata. Den nøjagtige logning og dokumentation af injektioner giver sundhedspersonalet indsigt i den daglige behandlings- og beslutningsproces for deres patienter.

 

”At forbinde Novo Nordisk smartpenne med vores mySugr-app er et vigtigt skridt på vejen til at tilbyde et komplet åbent økosystem”, siger Jörg Hölzing, administrerende direktør for mySugr og Head of Strategy and Customer Solutions hos Roche Diabetes Care. ”Vores vision er at hjælpe mennesker overalt i verden med at håndtere deres diabetes bedre - uanset hvilket mærke deres løsninger har. Vi sætter både mennesker med diabetes og sundhedspersonale i stand til at træffe bedre behandlingsbeslutninger baseret på datapunkter indsamlet af enheder, der er forbundet til vores åbne økosystem. Ved at integrere NovoPen 6® og NovoPen Echo® Plus i mySugr forbedrer vi kvaliteten af ​​interaktion mellem patient og behandler og understøtter et mere holistisk og personligt syn på behandlingsresultater."

 

Om mySugr

  • mySugr blev grundlagt i 2012 i Wien, Østrig, og er en virksomhed inden for sundhedspleje, hvis mål er at gøre livet med diabetes lettere. mySugr giver mennesker med diabetes værktøjerne, knowhow og tilliden til at styre deres diabetesbehandling og sundhedsresultater, hvilket gør det hurtigt og nemt at indsamle relevante behandlingsdata ét sted gennem et stigende antal tilsluttede enheder, integrationer og manuel indtastning. mySugr er tilgængelig i 78 lande og på 24 sprog og har mere end tre millioner registrerede brugere og en gennemsnitlig bedømmelse på 4,6 stjerner i App Store og Google Play Butik. mySugr dagbogen og mySugr bolusberegner er begge medicinsk udstyr i EU. I 2017 blev mySugr en del af Roche Diabetes Care-divisionen, som er en global leder inden for iPDM (Integrated Personalised Diabetes Management). Der er flere oplysninger på www.rochediabetes.com og www.mysugr.com.

MYSUGR, MAKE DIABETES SUCK LESS er varemærker tilhørende Roche. Alle andre varemærker og produktnavne tilhører deres respektive ejere. © 2021

Pressekontakt

Sarah-Maria Richter

Global Communications Manager mySugr

Tlf: + 43 664 88720614

Email: [email protected]

mySugr Gmbh

Trattnerhof 1 / 5.OG  

A-1010 Wien

www.mySugr.com