Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Modtag vores nyhedsbrev!

Hos Roche Diabetes Care ønsker vi at hjælpe personer med diabetes med at have en hverdag, hvor diabetes fylder så lidt som muligt. Skriv dig op til at modtage diabetesrelaterede nyheder, kampagner og invitationer til events fra Roche Diabetes Care Danmark.

Ved at indsende denne formular giver jeg hermed mit udtrykkelige samtykke til, at Roche Diagnostics A/S kan indsamle, systematisere og benytte mine personoplysninger. Roches formål med indsamlingen og behandlingen af mine personoplysninger er at kunne styre vores leveringer, fejlfinde og løse reklamationer på produktet. Indsamlede oplysninger opbevares i Roches globale database og videregives ikke til andre. Yderligere information om Roche Diagnostics A/S’ behandling af personoplysninger findes i Roches privatlivspolitik, som er tilgængelig på www.accu-chek.dk/lovlighed-og-privatlivspolitik

Du kan når som helst ændre det eller trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på denne adresse [email protected], uden at det påvirker lovligheden af databehandlingen, før du trak samtykket tilbage.