Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Vigtig sikkerhedsmeddelelse ang. Accu-Chek Guide

Sikkerhedsmeddelelse

Att.: Brugere af Accu-Chek Guide (personer med diabetes)

Producentens reference: SB_RDC_2023_06
SRN-nummer: DE-MF-000006276

København, November 2023

Vigtig information vedrørende Accu-Chek® Guide systemet

Kære Accu-Chek Guide bruger,

Hos Roche Diabetes Care er vi forpligtet til at levere produkter og tjenester af højeste kvalitet og til altid at holde dig informeret, hvis der er problemer med vores produkter. Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at underrette dig om en frivillig korrigerende foranstaltning, vi træffer med hensyn til vores Accu-Chek Guide blodglucose monitoreringssystem, for at muliggøre sikker og pålidelig brug af systemet, som tilsigtet til enhver tid.

Beskrivelse af situationen og begrundelse for den korrigerende handling

Vi vil gerne informere dig om, at et parti Accu-Chek Guide kits og teststrips fejlagtigt blev sendt til brugere, grossister og hospitaler uden de korrekte sprogversioner af de relevante brugsanvisninger for Danmark. Brugerne af Accu-Chek Guide-systemet kan nemt identificere dette ved at se på den ydre emballage og brugsanvisningen. Da apparatet og teststrimlerne fungerer korrekt, er der ingen sikkerhedsrisiko for dig som bruger.

Dette problem påvirker kun de sæt, der er angivet nedenfor. Alle andre partier blev afsendt i overensstemmelse med specifikationerne og med den korrekte sprogversion af håndteringsvejledningen.

Oplysninger om det berørte materiale:

Produktbeskrivelse REF-nummer Produktidentifikation LOT-nummer
ACCU-CHEK GUIDE mmol/L KIT FC (DK CH) 07400918016 04015630066186 31192666, 31192667

Handling foretaget af Roche Diabetes Care

Vi har undersøgt sagen grundigt og straks gennemført relevante kvalitetssikringsforanstaltninger for at forhindre en gentagelse af denne fejl.

Anbefalet handling:

Hvis du har berørte teststrimler derhjemme, kan du til enhver tid downloade de korrekte sprogversioner her: brugsanvisningen eller pakningsindlæg.

Hvis du er i tvivl og gerne vil udskifte de berørte teststrips, er du velkommen til at kontakte Roche Diabetes Care kundeservice på tlf. 80 82 84 71 (hverdage fra kl.08.00-16.00) eller på e-mail [email protected] for at arrangere en gratis udskiftning.

Meddelelse om denne korrigerende handling:

Vi har informeret brugere, grossister og læger om dette problem via vores Accu-Chek hjemmesider.

Vi beklager dybt det besvær, dette måtte medføre, og håber på forståelse og samarbejde. Ring til vores Roche Diabetes Care kundeservice på tlf. 80 82 84 71 (hverdage fra kl.08.00-16.00) eller på e-mail [email protected], hvis du har brug for yderligere råd eller har yderligere spørgsmål.

Vi sætter pris på din tid og opmærksomhed i forbindelse med denne vigtige meddelelse.

Venlig hilsen,
Roche Diabetes Care