Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Blodsukkerapparatets nøjagtighed

Når du tjekker dit blodsukker, er det nemt at antage, at apparatet vil give dig et præcist resultat. Men et apparats nøjagtighed afhænger af en masse faktorer.

Hos Roche, der fremstiller ​​Accu-Chek produkterne, mener vi, at du fortjener et pålideligt apparat og et testresultat, du kan stole på. Det er derfor, at kvalitet og nøjagtighed altid har været vores topprioritet.

På en gennemsnitlig uge tester vores kvalitetskontrol tilsammen over 60.000 Accu-Chek teststrimler for at sikre en vedvarende nøjagtighed1.

Strenge fremstillingsprocesser sikrer, at vores produkter lever op til kompromisløse standarder for kvalitet. For eksempel:

  • For hvert parti Accu-Chek teststrimler, som indeholder millioner af strimler, testes mindst 1 ud af hver 128 teststrimmelbeholdere for ydeevne.
  • Tilfældigt udvalgte teststrimmelbeholdere fra partiet testes også med blod med forskellige blodsukkerniveauer for at afspejle den virkelige verden.
  • For at sikre, at alle strimler på markedet opfylder vores høje kvalitetsstandarder, udføres yderligere undersøgelser og forsøg, hvis en teststrimmel viser et resultat uden for specifikke områder.

Du kan være sikker på at Accu-Cheks systemer til blodsukkermonitorering giver pålidelige resultater, du kan stole på.

1Er baseret på en gennemsnitlig ugentlig teststrimmelproduktion på ca. 80 millioner og inkluderer en kombination af test af teststrimler for nøjagtighed og præcision.

Arkiveret Under: